09-07-04

Vragen staat vrij

Dit is Radio 2 niet, en zondagavond is nog een eind weg. Maar ik kreeg, intussen alweer een tijdje geleden, een paar suggesties binnen van bezoekers. Die lagen al een tijdje op het schap, klaar voor de nieuwe versie van deze blog, maar aangezien het me weer even aan tijd ontbreekt om die af te werken wil ik hun geduld niet langer op de proef stellen.

Wannes en Dries, bijvoorbeeld, de grote overwinnaars van Humorologie 2002, hebben nu ook een eigen site, waarop je fragmenten uit hun show kan bekijken en hun liedjes kan downloaden. Op 29 juli spelen ze ook voor opwarmer tijdens de Comedy Night in het Rivierenhof. Ik heb hen zelf nog niet gezien, maar Bertrand beveelt ze warm aan.

Geen slappe clubhap, maar een wildstyle mix van oldskool deepfunk, sexy bossanova breakbeats en soulfulle beats & grooves uit de electronische jazzlands, dat is volgens Angelique het Supernatural Funky Festival. Op 31 juli in Utrecht, waar ze meteen ook een recordaantal Belgische heupen aan het shaken hoopt te krijgen!

21:11 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.