26-04-04

Goddeau #44

Het wachten is weer voorbij, tijd voor een nieuwe editie van Goddeau:

"The Shins zijn zich langzamerhand een naam aan het vestigen met hun briljante retropop. We vonden hen in een voorprogramma en duwden frontman James Mercer meteen een recorder onder de neus. "Ik schrijf altijd met het idee een triest nummer te maken, maar om één of andere reden eindigen ze altijd vrolijk en upbeat eenmaal de groep ze inkleedt. Maar ik voel me wel gelukkig de laatste tijd hoor."

Over de deelname van Absynthe Minded aan de RockRally was heel wat gemor te horen. Bert Ostyn laat het niet aan zijn hart komen en verdedigt met verve: "Wij zijn echt nog wel een jonge groep." De excuses van The Van Jets werden overigens ook zonder problemen aanvaard.

"Videoclips zijn kunst", hoor je almaar meer vallen. Dat vonden ze bij platenfirma Labels ook en ze verzamelden het werk van drie groten van het genre als start van hun The Director’s Series.

LIVE: "múm live haalt alle zekerheden onderuit", aldus onze man.

WEDSTRIJD: goddeau mag tien exclusieve singles weggeven van Girls In Hawai, met de nieuwe track "Love's A Better Way To Travel". Deze single zal niet in de winkel te krijgen zijn. Een eenvoudig mailtje naar info@goddeau.com volstaat en u leest op ons forum of u bij de winnaars bent.

En nu u toch hier bent; steun ook eens het bedreigde Gentse KinkyStar

Recensies: Groep Jezus, Patti Smith, Laïs, N*E*R*D en Soulfly

En ook: John Frusciante, Adem, Delays, This Beautiful Mess, The Crystal Method, Iron And Wine, Cocorosie , Redrama, Barbie Bangkok en Austin Lace

En andere:
Film: Immortal (Ad Vitam) en Agents Secrets
Podium: Die Siel van die Mier van Het Muziek Lod/Het Net
Strips: Lijf om lijf (Mardon) en Toen ik nog baas van de wereld was (Conz)"

10:40 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

waw dat heb je mooi samengevat, beck

Gepost door: superkeun | 26-04-04

jaja, volgende maand beter... :-s

Gepost door: beck | 27-04-04

De commentaren zijn gesloten.