12-04-04

Gentse Feesten 2004

Eerlijk gezegd verwachtte ik dat de Gentse Feesten dit jaar ofwel grotendeels betalend zouden worden, ofwel een lauw programma zouden aanbieden. Maar een paar namen die ik wel eens live aan het werk wil zien tooien intussen alvast het programma: Absynthe Minded, Flat Earth Society, Think of One, Fifty Foot Combo, Triggerfinger, De Nieuwe Snaar, De Dolfijntjes, Amparanoia, Gabriël Rios, Laurent Garnier, Jazzanova, Jeff Mills,... Later hierover ongetwijfeld meer.

12:32 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Gentse nitwit Ik studeerde 4 jaar in Gent en loop graag op Gentse bodem, maar een Gentse-Feesten-ganger ben ik niet écht. De eerste keer raakte ik niet verder dan de terrasjes. De tweede keer verdronk ik een te grote drukte en de derder keer slenterde ik op te natte tenen... Scheelt er iets met mij?

Gepost door: tinemoniek | 12-04-04

of er iets aan je scheelt laat ik diplomatisch in het midden, ;-) maar ik geef je in dit geval wel een beetje gelijk. ik herken wat je zegt, van vroeger vooral. toen waren de feesten voor mij ook niet meer dan het traditionele rondje slenteren, en ik heb het eigenlijk sowieso al niet voor grote massa's volk. maar dat zijn de feesten aan de oppervlakte.

dan kwam er een fase dat ik alleen 2-jaarlijks het straattheaterfestival meepikte. daar zaten en zitten soms mooie dingen tussen, al is het intussen ook al big business geworden.

en nu, sinds ik er woon, is 't makkelijker om selectief te werk te gaan. liever een bbq'tje in eigen tuin en 1 of 2 uurtjes afzakken voor wat je écht wil zien, dan alles errond. eventueel nu en dan nog eens ver na middernacht wat sfeer opsnuiven... op die manier is het best genieten, soms.

Gepost door: beck | 12-04-04

verslaggever ter plaatse en, beck, hoe is de sfeer daar op dit ogenblik ?

Gepost door: superkeun | 12-04-04

Wel Martine, ik sta hier dus op Sint-Jacobs, en het is ronduit verbazingwekkend hoe rustig het hier voorlopig nog is. Ik durf het haast niet te zeggen, maar het plein ligt er zelfs wat verlaten bij. Daarnet heb ik een paar voorbijgangers gesproken, en die leken ook nog niet echt te beseffen wat hier straks allemaal te gebeuren staat. Een rondslingerend nadar-hek laat vermoeden dat de veiligheidsmaatregelen dit jaar scherper zullen zijn dan ooit. Iemand vertelde me dat dit hek vooral bedoeld was voor de rommelmarkt van komende vrijdag, maar hiervan hebben we ondanks herhaalde pogingen geen officiële bevestiging kunnen krijgen. In elk geval werd het plaatselijke pissijn ook helemaal afgesloten voor het publiek. Het gemeentebestuur dringt erop aan dat geparkeerde wagens tijdig verwijderd zouden worden, zodat alles in het werk gesteld kan worden om het plein klaar te krijgen voor de festiviteiten binnen 3 maanden. Politie en brandweer zullen hier persoonlijk op toezien. Meer over de nieuwste verwikkelingen in het nieuws van zeven, over naar de studio."

Gepost door: beck | 13-04-04

Ok, Beck. Blijf de toestand daar op de voet volgen, en tot straks !

Gepost door: superkeun | 13-04-04

hoe titel? euh Gentse feesten,
Beckett zou zeggen "inspiring prospects!" (laatste lijn Waiting for Godot)

Gepost door: Shifty | 14-04-04

Allons-y. (ils ne bougent pas)

Geen foute tekeningen, trouwens, op die site van je.

Gepost door: beck | 14-04-04

over Beckett, en eindigen met The Dude Thanks Beck ;) really appreciate,
idd
verkeerd gedacht, maar 't is wel een zinneke dat mij bij gebleven was,
Godot rulet wel, heavy shit,

btw ooit in documentaire over beckett gezien dat hij ooit in Parijs was neergestoken door een kruimeldief, hij ging 'm bezoekn in de gevangenis en vroeg hem: waarom heb je dat gedaan? de dief antwoorde:
"Je ne sais pas"
waarop Beckett voldaan wegging,

Aja en hij heeft tijdens WWII nog in't actief verzet gezeten,
dat zou je hem ook nie geven hé?

boeiende kerel, maar nie echt een zonnetje in huis,

btw Beck, ooit The Big Lebowski gezien? aanrader : )

Gepost door: Shifty | 16-04-04

'Tuurlijk ken ik de dudester, en ook de andere films van de broertjes. Waarschijnlijk blijft the Hudsucker Proxy m'n favoriet....

Gepost door: beck | 17-04-04

De commentaren zijn gesloten.