12-03-04

Geteld

Ik heb net de teller op deze blog weggehaald, omdat hij sinds een paar dagen compleet onbetrouwbaar is. Hij tikt vier keer meer bezoekers aan dan gewoonlijk, en dan er volgens mijn andere stats effectief langskomen. Skynet lijkt niet geïnteresseerd, zegt dat dit dan wel aan m'n andere stats zal liggen.

Ik kan mezelf natuurlijk ook vergenoegd proberen wijsmaken dat jullie plots allemaal massaal naar m'n blog komen. Maar een goeie reden kan ik daarvoor niet bedenken. Tot ik weet wat er gaande is, en of ik er iets aan kan doen, verwijder ik mezelf ook maar even uit die Top 10-toestanden.

Toevoeging: Het lijkt erop dat wanneer je niet meer opgenomen wil worden in publiciteit en hitlijsten, ook je RSS-feed inactief wordt. Ik heb een en ander terug geactiveerd om te testen of dit effectief zo is. Ik hoop van niet, wat heeft het een in 's hemelsnaam met het ander te maken ?

17:10 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Teller.. Inderdaad.. het is me ook al opgevallen, dat er dingen mis zijn met de teller.. als ook met de vermeldingen in de Top-10-dinges..
Zo had ik een tijdje terug op een bepaalde dag 100 hits meer dan de dag(en) voordien.. enne.. in de Top 10 stond ik als blog met de grootste AFname van bezoekers..
Wat betreft die RSS-feed.. Klopt ook.. heb m'n andere blog eens uit de "publiciteit' gehaald.. en weg RSS...
Hoop met je mee.. dat dit bij jou niet zo het geval zal zijn.. want inderdaad.. wat heeft het één met het ander te maken ???
By the way... nice weekend :-)

Gepost door: viviane | 12-03-04

feeds Yep, het is van dat. Nee tegen publiciteit ? Weg RSS-feed. Ik heb al langer dubbele gevoelens over die hitparade, maar wil die feed niet missen. Dat is toch gewoon een functionaliteit van blogs, die volledig los staat van reclame die Skynet zelf via hun centrale willen voeren ? Dit werkt zwaar op m'n systeem, eerlijk gezegd.

Wat de teller betreft, dat heeft misschien met de algemene server-problemen te maken, en daar heb ik dan alle begrip en geduld voor. Het enige wat ik zelf de laatste tijd fundamenteel veranderd heb aan m'n blog is de feed met aankondigingen, aangedreven door feedroll.com. Dacht niet dat dit de teller kan beinvloeden... Iemand ideeën ? Ook een leuk weekend, trouwens...

Gepost door: beck | 12-03-04

Nooit goed Ik heb 3 verschillende tellers: Pivot referenties, Nedstat en nog een. Er is er geen die gelijke gegevens meet. Nou goed, ''je hebt leugens, grote leugens en statistieken,'' zei iemand eens.

Gepost door: Zero | 18-03-04

'tuurlijk... Bij mij is het ook zo dat geen van m'n tellers gelijk meet, maar de trends zijn wel dezelfde. Het gebeurde nooit eerder dat een teller stijgingen aantoonde van 600%, terwijl de rest juist daalde. Dan steekt mijn nieuwsgierigheid de kop op, en wil ik weten hoe dat komt. Noem het beroepsmisvorming, heb voor een job een paar jaar leu.., euh, statistieken geanalyseerd en als waarheden verkocht. 'Lucht gebakken', zoals dat heet. Tegenwoordig blog ik, wie parallellen ziet mag het zeggen. :-) Intussen heeft Skynet uitgebreid instructies verschaft over hoe je een reset kan doen van die cgi-teller, waarvoor dank.

Gepost door: beck | 18-03-04

De commentaren zijn gesloten.