06-01-04

Eye want candy


Their Circular Life: Bepaal zelf het uur van de dag op deze foto's. (via Conscientious)

Mark Romanek is de regisseur achter ondermeer One Hour Photo en een heleboel bekende videoclips, waaronder het ontroerende "Hurt" van Johnny Cash. Madonna's "Bedtime Story" en "Closer" van Nine Inch Nails kregen intussen hun plaatsje in het Museum of Modern Art in New York. (via Pixel.Conscious)

Stephan Rohner: "Photography means to me: Humans and characters, inner depth, honesty... showing life. Faces telling stories... portrayed with honor and respect, from my point of view."

Luca Gilli is eigenlijk een natuurwetenschapper, die zich al jaren inzet voor natuurbehoud. Die liefde valt zo af te lezen uit z'n foto's.

Journeys in Black and White: Pure zwart-witfotografie op reis door Azië met Federica Armstrong en een oude Nikon.

I-Lan Photography: Plaatjes uit ondermeer Afghanistan en van allerlei objecten.

12:50 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

MOOI. Echt mooi is dat allemaal. Zonder uitzondering.
Vraag is : hoe kunnen we bijv. in VL al spelend rijk worden?

(1)Spelen = cultuur, spelen met de elementen. Als je de elementen, die onder allezmans ogen verschijnen, herschikt heb je ofwel humor, ofwel kunst. Beiden zijn zeer O.K.

(2) Cultuur is welvaartscheppend. Het is in rijke landen een middel om al spelend rijk te worden. Goed aangepakt, met verbeelding, talent. Daar zullen in de toekomst hopelijk véél jobs te vinden zijn. Kijk: de stad Munchen geeft - rijk als hij is - méér uit aan cultuur dan de VL regering. Munchen floreert.

Naast fotografie is er ook bijv. grafiek. Mag ik van de gelegenheid ge- , of misbruik maken om een "ouwe " vriendin ( 1978/9) aan te prijzen? Het is Katrien Caymax:

www.caymax.be/nl/index/htm

Gepost door: bernard | 06-01-04

De commentaren zijn gesloten.