30-12-03

Kopje koffie, glazenwasser?

Gisteren kreeg ik een mailtje dat Pina Bausch onverwacht naar deSingel komt met Tanztheater Wuppertal, van 13 tot 16 februari, voor een opvoering van Der Fensterputzer. Op zich uitstekend nieuws, de tickets zijn intussen besteld, maar toch bleef het op m'n maag zitten. Ik had nog helemaal geen zin om al aan 'volgend jaar' te denken, laat staan aan Valentijnperikelen.

Naar mijn gevoel ben ik immers nog helemaal niet klaar met 2003. Op persoonlijk vlak heb ik dit jaar misschien een aantal dingen in de steigers kunnen zetten, maar veel vooruitgang heb ik er niet mee gemaakt. Met oudejaar is 'alles wordt beter' alvast weer eens het enige dat ik oprecht kan proberen vieren. En ook dat lukt alleen als ik de krant niet gelezen heb. Maar bij dat soort dingen blijf je beter niet te lang stilstaan, dus heb ik de lei maar meteen een paar dagen op voorhand schoongeveegd. Nee, ik ga ze niet meteen volschrijven met allerlei goede voornemens. De boer, hij ploegde voort, en ziet wel waar hij uitkomt.

Intussen kunnen we misschien al even vooruitkijken naar wat 2004 op cultureel vlak in petto heeft ? De komende dagen probeer ik er werk van te maken...

13:14 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

P. B. Ha, dat wist ik niet van Pina Bausch in A'pen.

Ga ik zeker ook naartoe.

Dank.

Gepost door: bernard | 30-12-03

De commentaren zijn gesloten.