23-12-03

Bloglines (2)

Bloglines is met een alleraardigst Kerstcadeautje komen aan zetten:  E-mail subscriptions.  Voortaan kan het programma ook de maillijsten bijhouden waarop je ingeschreven bent.  Ze komen gewoon tussen je andere RSS-feeds te staan, met als bijkomend aardigheidje dat er een uniek Bloglines mailadres aan gekoppeld wordt.

En dit kan ook gebruikt worden als tijdelijk adres.  Wil men je ergens verplichten om een geldig e-mail adres op te geven voor je verder mag ?  Gebruik dan een Bloglines adres, dat je weer kan annuleren zodra de inschrijving achter de rug is.  Deze blijven trouwens verborgen voor andere gebruikers van je Favoriete lijst.  Op zich misschien niks nieuws, wel weer mooi dat het in een bestaande toepassing geïntegreerd wordt.

Alhoewel, vanop deze adressen kan op dit moment nog geen reply gestuurd worden, iets wat meestal vereist wordt om een account te activeren.  De makers beloven echter dat ook dit binnenkort mogelijk wordt.  Voorlopig is het programmaatje trouwens nog steeds gratis, misschien komt daar met die reply-functie verandering in ?

13:13 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Erg interessant die online RSS-feeds, bedankt voor de link! Veel gebruiksvriendelijker voor mensen die niet op de hoogte zijn van RSS (en anderen ook trouwens).

Gepost door: Flex Flint | 25-12-03

De commentaren zijn gesloten.