13-12-03

Jingle Bells, Batman Smells

De eindejaarsweken schijnen een periode van terugblikken te zijn.  Toch is al wat ik doe op dit moment vooruitkijken: hoe ik in 's hemelsnaam die kaartjes op tijd geschreven en gepost krijg, het eten besteld, de cadeautjes gekocht (en vooral welke).  Uitkijken ook, naar de rust, als het eindelijk allemaal weer achter de rug is, zwaar achteroverleunend met een glas bruisende aspirine, de bovenste broeksknoop voor onbeperkte tijd op non-actief gesteld.   Misschien heb ik dan pas tijd voor eindejaarslijstjes ? (via Fimoculous)
Hoe dan ook, vandaag is het tijd voor wat zo langzamerhand een jarenlange traditie geworden is:  ik begin de Kerstperiode naar egoïstische gewoonte met een dag van pure zelfverwennerij.  Vandaag koop ik alles waar ik al maanden naar verlang: boeken, cd's, vervolledig het plaatje zelf maar.   Pas dan zal ik met een gerust geweten plaats maken in m'n hart voor de mensen die het dit jaar weer verdiend hebben.  Is dat erg ?  Ik weet het niet, maar ik geniet ervan.

14:12 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mens eigen Ach Beck, het is de mens eigen en uiterst logisch en verklaarbaar om in eerste instantie op dat soort momenten voor eigen gading te kiezen. Immers, als u lekker in uw vel zit kunt u dat heerlijke gevoel doorgeven aan familie en naaste (ge-)liefden. Evengoed mooie dagen gewenst vanuit Rotterdam!

Gepost door: vos b. | 13-12-03

Gerecht Als u zo veel eet, zal ik u ook eens klaarmaken, sir Beckett. Opgelet! Ik heb zo-even Beckhamlappen met spek gemaakt. Nooit heb ik zo'n beroemd persoon met zo veel smaak verorberd!
Djee, mijn papillen zijn van mening dat hij zijn titel van sir dubbel en dik had verdiend.
Whoepie!
(Het spijt me, ik vierde even de teugels...)

Gepost door: GDB | 14-12-03

och Wat heb je nu aan dit oude gebeente, veel meer dan een pittig knokensoepje valt er niet meer van te brouwen.
Vos, eigenlijk is het gewoon mijn ritueel om geleidelijk te ontdooien voor alle meligheid, waarmee we onszelf de komende dagen weer zullen (laten) overdonderen... Het begint al te werken, trouwens, als ik het stapeltje geschreven kaartjes aanschouw dat hier naast me ligt. Ik wens u hetzelfde, alsook een bevredigend vervolg van uw stage!

Gepost door: beck | 14-12-03

Ik laat me niet ontdooien maar negeer zoveel mogelijk en wat niet te negeren valt, zal ik knarsentandend doorstaan. Zal blij zijn wanneer het weer gewoon januari is ...

Gepost door: Morgaine | 15-12-03

De commentaren zijn gesloten.