26-11-03

Eavesdropper

Eavesdropping, het is zo'n mooi Engels woord dat je bijna zou vergeten dat het eigenlijk niet netjes is. Wie zou er niet eens even een vlieg willen zijn? Vooruit dan, vandaag mag het: * Sommige Amerikaanse Presidenten hadden zo de gewoonte om hun telefoongesprekken op te nemen. Het voorbeeld van Nixon kent iedereen, maar ook van Kennedy en Johnson zijn heel wat tapes bewaard gebleven. The President Calling illustreert de persoonlijke stijl van deze presidenten aan de hand van een aantal fragmenten. * 100, 101, 112,... Wie een noodnummer belt doet dat in principe om een noodgeval aan te melden. Maar dat is nu eenmaal een begrip dat je erg ruim kan interpreteren. Stel je voor dat je je bril niet terug kan vinden, of dat er geen eten klaarstaat wanneer je thuiskomt: paniek! De politie van Avon & Summerset probeert aan de hand van dit soort echte voorbeelden duidelijk te maken waarvoor ze eigenlijk toch liever niet lastiggevallen worden. * Of je het nu wil of niet, op de metro vang je allerlei flarden van gesprekken op. Meestal valt er zonder de context weinig touw aan vast te knopen aan het geroddel, maar juist daardoor wordt het leuk.
Trouwens, nu we toch aan het roddelen zijn: Ik heb m'n oor ook even te luisteren gelegd aan de overkant. De Miss België-skin al gezien? Ik lig er niet van wakker, maar aan franstalige zijde kregen de bloggers er meteen 3 Missen bovenop: Miss Luik, Miss Henegouwen, en Miss Brussel. Wat scheelt er, zijn de Vlaamse meisjes niet mondig genoeg of zo? Of hebben ze gewoon niks te vertellen?

16:58 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

vlaamse mijsjes nie monding das misgien wel waar maar bekket kep gezien in mis belgie agter de schermen da de vlaamse mijsjes grottere bosten ebben, tis voor under ook nie zo makeelijk om te tippen daarom ebben ze ambissies inde medea !!!

Gepost door: tofen jhony | 27-11-03

Is 't echt ? Daar moet dan toch een wetenschappelijke verklaring voor zijn...

Gepost door: Beck | 27-11-03

ik ben ik ben jan ik zoek en leif

Gepost door: michael | 26-12-05

De commentaren zijn gesloten.