08-11-03

Smakelijk weekend!

* Mijn 15.000e bezoeker blijkt een aardig stukje weg te kunnen schrijven. Soms vraag ik me af hoeveel mensen eigenlijk blogs lezen die er zelf geen hebben ? * Mmmac-gebruikers krijgen trouwens hun eigen blogging service: Polywogg (Beta). Het klinkt in elk geval niet slecht: "Polywogg has been designed to allow users to include movies, digital photos, audio files, PDF documents, rich text documents, HTML pages, HTML pages formatted as PDF and freeform formatted documents in their journals. It also enables users to use their iSight or other video camera to create video journal entries. Polywogg allows users to maintain multiple journals, and for multiple users to manage individual journals." Ik heb nog niet hard gezocht in het lijstje, maar door een wow-gevoel ben ik voorlopig nog niet overvallen. * Het is niet bepaald m'n gewoonte, maar nu de Week against Pornography voorbij is moet het maar even. Voor onschuldige zielen: Een onderzoek naar het verband tussen selder en knappende elastiekjes. (Art Frahm) Voor de meer verfijnde medemensch: Eindelijk eens een blog die over niks anders gaat dan kunstzinnig naakt. En voor de ziekere meerderheid: Japanners hebben zo hun eigen fantasieën, getuige daarvan deze incredible shrinking women. * Ginderachter hebben ze wel vaker rare ideeën, daar niet van. Volledig gedocumenteerd, 't is voor binnenkort: The First Male Pregnancy. * Etenstijd, weer zo lang geblogd dat er van shoppen niks in huis kwam ? Kook met wat je in huis hebt.

11:19 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Bloglezers, die zelf géén blog hebben. Wel, ik ben er één. Dat wordt me soms verweten, trouwens. Trek ik me niet aan.
Blogs zijn boeiend.

Gepost door: bernard | 08-11-03

Tx Dank u dat u woorden aan mij vuil maakt, sir. Ik ben uitermate vereerd en laat u weten immer de uwe te zijn tot Hein onze blog desactiveert.
Ik hoop voor ons allebei dat het nog héééééél lang mag duren.
Laten wij een glaasje op alle bloggers heffen, goed?
*Plop*
Skol!
Groetjes van
GDB.

Gepost door: GDB | 08-11-03

'Eeuw-ig' is een vergankelijk woord, zeker in de blogosfeer. Santé dus, ook aan alle blogLEZERS...

Gepost door: Beckett | 09-11-03

Artikel/boek over bloggen. Nu en dan wordt er eens een artikel over blogs gepubliceerd.Het is een fenomeen dat beter verdient.Dus: waarom niet eens een goed gedocumenteerd en coherent artikel bijeenpennen en publiceren over het fenomeen? Doen!

Gepost door: bernard | 09-11-03

Goed idee. Maar niet eenvoudig om het toegankelijk te maken, meestal bereik je vooral/alleen diegenen die niet meer overtuigd hoefden te worden. En wie zou het publiceren?

Gepost door: Beckett | 09-11-03

tamtam VL is piepklein. Je schrijft een "wetenschappelijk" artikel over het verband tussen blogs en bijv.; cultuurverspreiding, je maakt dat wat gepopulariseerd bekensd aan een reeks journalisten ( gericht, goed mikken, hé) en je riskeert op slag een BV te worden. De Konong Van De Blogs.
Zo werkt het.

Gepost door: bernard | 10-11-03

Ik sta ook achter de idee Ja, Beck, ga ervoor. Het is een schitterend idee!
Ik steun alles wat je doet.
Want ik ben jouw vazal.
Heil sir Beckett!
GDB
ridder van de Becketttafel (het enige Nederlandse woord met drie t's na elkaar) en mal aimé.

Gepost door: GDB | 10-11-03

Het is niet moeilijk, het is gemakkelijk. ( K Spiessens). Kijk eerst eens naar de artikels die daarover in de Us & andere verschenen zijn. Je citeert die alsof je er zelf bij was toen ze die schreven.
Je zet gewoon één, twee, liefst drie stappen verder, geconcentreerd op het aspect "cultuur".
Je riskeert dat niemand je nog begrijpt. Een nieuw genie is geboren.

Gepost door: bernard | 10-11-03

En plots krijg ik visioenen van "Blogs: 10 jaar later!"...

Gepost door: Beckett | 10-11-03

De commentaren zijn gesloten.