04-11-03

* Onder impuls van Amerikaanse universiteiten werd een on-li

* Onder impuls van Amerikaanse universiteiten werd een on-line tutorial gecreëerd in een poging om de gebrekkige kennis van het westen over Arab Civilisation and Culture een beetje bij te schaven. 10 modules tjokvol audiovisuele informatie, met thema's die variëren van gezin en identiteit, over geschiedenis en geloof tot kunst en populaire cultuur. Met bijzondere aandacht voor de positie van de Arabische Amerikanen. * Stel dat jij verantwoordelijk was voor de buitenlandse politiek van een grootmacht, welk beleid zou je dan voeren ? Doorheen 12 vragen tekent American Choices je profiel uit. * Israël voelt zich zwaar geschoffeerd door een niet-gepubliceerde enquête van de Europese commissie, waaruit blijkt dat hun land in onze perceptie als een grotere bedreiging voor de wereldvrede wordt aanzien dan schurkenstaten als, pakweg, Noord-Korea, Afghanistan of Iran. Een artikel in de Standaard vult aan dat de Palestijnse autoriteiten niet mee opgenomen werden in de enquête. 'Omdat deze nog niet officieel erkend werden als staat', beweert de woordvoerder van de Europese commissie. * "The Iraq War and Contempt for Democracy": Een commentaar van Noam Chomsky.

09:15 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

fail better Waarde Beckett, in de linkerkolom van uwen log lees ik de tekst van S. Beckett en een vlaag van herkenning treft mij. Afkomstig uit Rotterdam weet ik nu ook waar ik het van herken. Een recentelijk geplaatst kunstwerk in het centrum van onze stad. Deze bestaat uit een leidingsysteem in een singel in de vorm van deze tekst. De leidingen liggen net onder water en zijn doorboord met kleine gaatjes, daar stroomt lucht door en aan de oppervlakte van de singel verschijnt zo de schitterende tekst in luchtbelletjes. Bij deze nodig ik u uit om eens te komen kijken.

Gepost door: vos b. | 04-11-03

Klinkt goed! Ik steek wel vaker de grens over voor een leuke tentoonstelling, dus dat zou wel eens voor binnenkort kunnen zijn... Bij deze is uw blog trouwens gekeurd en goed bevonden!

Gepost door: Beckett | 04-11-03

Deal Akkoord, dan plemp ik de uwe tussen mijn links. Tot snel!

Gepost door: vos b. | 04-11-03

De commentaren zijn gesloten.