02-11-03

15.000

Intussen schurkt de teller zich genoegzaam tegen de kaap van 15.000 bezoekers aan, een mooie gelegenheid om trouwe en occasionele bezoekers te bedanken voor de tijd die ze op deze blog doorgebracht hebben. Ik heb er even over gedacht om de 15.000e bezoeker een geschenkje te bezorgen, maar dat leek me uiteindelijk niet erg leuk voor al de anderen. Daarom krijgt iedereen die dat wil een gratis kunstwerkje cadeau, (een link naar) een echte, genummerde editie van "And then the chimney smokes" door Marijke van Warmerdam. Spaarpunten uitknippen hoeft niet, maar hou wel een leeg ceedeetje en je printer klaar.

De Leeskamer is trouwens vandaag aan z'n 4de jaargang begonnen! Gefeliciteerd, zo lang hou ik het nooit vol...

Ter gelegenheid van een tentoonstelling bij Hauser & Wirth (met werk van o.m. Louise Bourgeois, Dan en Rodney Graham, Paul McCarthy, Pipilotti Rist,...) kan je on-line een video bekijken van David Claerbout: "Reflecting Sunset." Er gaat natuurlijk vanalles verloren in vergelijking met de eigenlijke installatie, maar het blijft mooi en typisch Claerbout.

Ongetwijfeld speelt Adriene Hughes niet in dezelfde eredivisie, ze heeft wel aardig wat videowerk op haar site gepleurd.

22:26 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

voila weer enkele schone links ontdekt - en zalig weggedroomd bij de cuba-foto's !

Gepost door: superkeun | 03-11-03

Ja, 't doet een mens zin krijgen zeker in dit pokkeweer...

Gepost door: Beckett | 03-11-03

De commentaren zijn gesloten.