31-10-03

Daar brandt de lont

In "Dude, Where's My Country ?" gaat Michael Moore ondermeer tekeer tegen de censuur die opgelegd wordt door de Patriot Act.

Intussen heeft zijn vorige slachtoffer, de National Rifle Organisation een 19 pagina's tellende Blacklist opgesteld met organisaties en individuën die het aandurven campagne te voeren tegen wapenbezit.

Meteen werd ook een gat in de markt gevonden: Amerikanen worden uitgenodigd om zich of all places in Frankrijk te te gaan vestigen: "Almost no handguns! France does not have a 'keep up with the Joneses' culture. The French people are very nice and have great manners. A French friend is a REAL friend. and many more..."

Gelukkig zijn er ook nog mensen zoals de maker van Tomzzz Blog, die de omgekeerde stap durven te maken, en ons zo nu en dan een sfeerbeeld laten geworden vanuit Washington.

Het brein achter Ongelooflijk Tof Blogje lijkt dan weer te denken dat mijn blog over stekskes gaat. Als je het mij vraagt hield Jhony zich als kind teveel bezig met dit soort spelletjes...

Dit filmpje dat van boven tot onder een dwarsdoorsnede van de mens maakt deed me op de een of andere manier zin krijgen in Gandaham met mosterd. Dat was snel voorbij toen ik deze Virtual Autopsies voorgeschoteld kreeg.

13:08 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.