08-10-03

Terminatored

Stan Herd maakt gigantische landschapsportretten.

Art Brut.

De Nederlandse Publieke Omroep is van plan om haar besparingen vooral door te voeren bij de internetafdelingen van de diverse omroepen, terug naar de middeleeuwen, dan maar ?

Een interview met Guido Gryseels over de toekomst van het Afrikamuseum.

Rik Van Cauwelaert zit zelden verlegen om een straffe uitspraak in zijn Knack editoriaal, zeker als hij er de regering weer eens op de een of andere manier mee in diskrediet kan brengen.  Vandaag beweert hij over het gehakketak rond de genocidewet: "Het is de managers van andere Europese Ford-vestigingen niet ontgaan.  Zij hebben de Belgische situatie aangegrepen om in Keulen en Detroit het eigen lobbywerk kracht bij te zetten.  Zoiets valt bij Ford zelden op een koude steen.  In eigen land geldt de multinational als een patriottisch bedrijf dat voor zijn buitenlandse investeringen altijd discreet overlegt met het Witte Huis en met de beleidsmakers in Washington." (Knack 41, 8 oktober)

This blog is temporarily terminatored.  I'll be back (misschien binnen een paar dagen of zo, in het slechtste geval na het filmfestival).

17:46 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.