02-10-03

Vuurvogel

Eindelijk heeft Columbus nog eens een ei gelegd, ergens achter in de tuin: Tab browsing. Als ik de komende dagen niet teveel geplaagd wordt door vervelende bugs, gaat Internet Explorer voor onbepaalde tijd de kast in.  Alleen jammer van het knullige logo.  Wat is jullie favoriete browser ?

10:05 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Mijn favoriete browser Heb je nu pas Mozilla leren kennen? Nou ja, beter laat dan nooit.

Een favoriete browser heb ik niet. Ze hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Maar ik laat me meestal dicteren door de meerderheid. Jammer genoeg zijn de meeste websites geoptimaliseerd voor Internet Explorer. Dat is dan ook m'n standaardbrowser. Maar als ik zelf webpagina's schrijf (of berichten in m'n blog post) dan bekijk ik die altijd in: Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera en WebTV. Het is onmogelijk om elke pagina in elke browser er hetzelfde te laten uitzien, maar opvallende anomalieën probeer ik toch te vermijden.

Groeten

Patrick aka Librarian

Gepost door: Librarian | 02-10-03

Dit begint op stalking te lijken., beste vriend. Blijkbaar behoort jennen tot je favoriete bezigheden.

Gepost door: Beckett | 02-10-03

Dit eindigt Ik begrijp het niet. Ik leg toch gewoon uit dat ik geen favoriete browser heb, dat ik overwegend Internet Explorer gebruik, maar mijn eigen webpagina's steeds met een stuk of vijf browsers nakijk. Is dat jennen?

En mijn reactie op jouw stukje "Criminal Art" was gewoon een grapje.

Groeten

Patrick aka Librarian

Gepost door: Librarian | 03-10-03

OK dan.

Gepost door: Beckett | 03-10-03

fav browser Mozilla Firebird. Geen twijfel over mogelijk. Snel, tabbed browsing, skinable. Mozilla 1.x is ook goed, alleen tot de nok gevuld met, voor mij, overbodige zaken als mail/irc client. Daarvoor heb ik thunderbird en mIRC. IE is idd standaard, dus bij webdesign gebruik ik die ook en opera heeft irritante reclame. Mozilla dus. Zowel web als mail.

Gepost door: wchulseiee | 05-10-03

Dat vind ik ook het grootste voordeel, naast de tabs, dat het zo'n 'licht' programma is. En met de extensions kan je zelf bepalen welke extra handigheidjes je kan gebruiken of niet... En er zitten er een paar leuke tussen! Het prg is intussen wel eens zwaar vastgelopen toen ik een bepaalde extensie installeerde, maar de core werkt erg vlot. Thunderbird ga ik ook eens proberen, al kan ik een geïntegreerde agenda zoals in outlook niet meer missen...

Gepost door: Beckett | 05-10-03

De commentaren zijn gesloten.