02-10-03

Battle

Vandaag 2 docu's bekeken die gelinkt werden op Back and to the Left. Eentje van de BBC, The Price of Victory, over de coalitietroepen in Irak, en een reportage over wat in het Zuiden verstaan wordt onder terrorisme. Voortaan behoort dit nieuwsoverzicht tot m'n dagelijkse portie leesvoer.  

Ik heb in het verleden al een paar voorbeelden aangehaald van on-line musea.  Ook bij het British Museum kan je terecht voor een rondleiding doorheen hun collectie.  

Wie meer wil surft beter rechtstreeks door naar het Museum of On-Line Museums.

Blijkbaar is Guy Bourdin niet zo bekend als ik dacht, en als dat zo is zaai ik inderdaad verwarring met m'n vorige post.  Ik zal daarom nog maar eens duidelijk stellen dat de man zelf wel degelijk zo dood is als een pier, en niet is opgerezen uit het graf om Madonna voor de rechtbank te slepen.  Het is te laat om iedereen die hem nog niet kende naar de tentoonstelling in het V&A te sturen, vrees ik.  De bijhorende catalogus heb ik nog liggen, maar hier staat een leuk overzichtje.  

Een paar bijkomende meningen over Andrew Vicari: Guardian, Cioran [0558], Things[29 sept]. Guardian.

Art 21 heeft heel wat informatie in voorraad over kunstenaars, inclusief vb.  on-line interviews en thematische lessenreeksen.  

Forgotten NY is een oude bekende, maar er bestaat blijkbaar ook een Forgotten Detroit.

17:53 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.