24-09-03

Blogs, sex 'n cars

Blogs: Eindelijk nog eens nieuws over v2.00 van de Skyblogs. Er zijn blijkbaar coole nieuwe opties op komst, zoals een inhoudstafel en de mogelijkheid om je skin zelf aan te passen. Mooi zo. - Al gezien dat ik Feedster geinstalleerd heb in m'n rechterkolom ? Een handige toepassing waarmee je zowel je eigen blog, de hele blogosfeer, als een selectie blogs kan doorzoeken. Het zou leuk zijn als je een search kon doen door alle blogs die eindigen op skynetblogs.be. Hoe meer Skyblogs opgenomen worden in de engine, hoe beter, zou ik zeggen.

Auto's: Stel, iemand steelt je auto. De wagen belt je meteen op je mobieltje en de telefoon blijft rinkelen tot je opneemt, zelfs als je antwoordapparaat opstaat. Vervolgens kan je een SMS'je terugsturen met de opdracht om de motor te blokkeren zodra de auto nog eens stil staat. Als dat gebeurd is krijg je een berichtje terug met de GPS localisatie van de plaats waar het voertuig blijft steken. Je kan zelfs een cameraatje laten inbouwen dat snel even een foto meestuurt van het verbouwereerde gezicht van de boef. Of je woedende wederhelft, al naar gelang. Het kan vandaag al, volgens dit artikel. - In Zwolle werd de eerste trashmob gehouden. Volgens mij daagt meteen hier en daar het idee om een trashmopje uit te halen met een ex...

Sex: Over ex'en gesproken, nog wat stof tot nadenken. Volgens een Italiaans detectivebureau werden 87% van de overspelzaken die ze onderzochten bewezen door het checken van de verstuurde SMS'jes en de laatste geregistreerde oproepen in het geheugen van mobieltjes. Wat een geldverspilling, daar heb je dan toch geen detective voor nodig ? - Het moest ervan komen: in Groot-Britannië beginnen sex mobs, meestal omschreven als 'dogging', een heus probleem te worden.

12:27 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.