11-09-03

Flashback

Een streepje muziek dan maar: Paradiso is een erg gezellig zaaltje voor concerten, die trouwens regelmatig op TV te zien zijn. Op de een of andere manier komt er in die uitzendingen altijd wel iets van die intieme sfeer binnenrollen. Je kan nu een honderdtal concerten terugbekijken op Fabchannel, dat voortaan ook live webcasts zal verzorgen.

Filmliefhebbers: Natuurlijk keur ik dit niet goed, ik wil het eigenlijk zelfs niet linken. Ik vraag me alleen af of het echt werkt.

Het leven van Felix und Cil.

Drifter TV, een serie korte, bizarre animaties.

Wie net te laat merkt dat er een leuk programma te zien was op een van de Nederlandse omroepen, kan het met een klein beetje geluk misschien toch nog bekijken op Uitzending gemist ?

Nostalgie: De sfeer van die oude radiosoaps en shows van vorige generaties waar iedereen wel eens van gehoord heeft, Abbott and Costello, Superman, Groucho Marx, The Avenger, Gunsmoke, Buck Rogers, Charlie Chan, Flash Gordon,... kan je nu zelf proeven op Radiolovers.

Afbeelding: [PBS Kids]

09:40 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Vorige generaties Soaps van vorige generaties??????
Hela daar! - Ik ben nochtans toch al druk bezig om die soaps binnen te lepelen bij de VOLGENDE generatie: mijn dochter van 10 maanden kan ze zeker al smaken. (Al moet ik eerlijkheidshalve toegeven dat ze de Tweenies toch met iets meer enthousiasme begroet)
(Topper bij haar momenteel is die reclame van Quick over schoolspullen met dat irritante mannetje)

Gepost door: Steffest | 11-09-03

Och Ik zou niet durven twijfelen aan de ongetwijfeld onwaarschijnlijke talenten en vroegrijpheid van je dochter, God beware me, maar misschien is haar Engels gewoon nog nét niet goed genoeg ?

Gepost door: Beckett | 11-09-03

toch Haar Engels is op het moment nochtans even goed dan haar Nederlands dus dat mag de pret niet drukken !

Gepost door: Steffest | 11-09-03

De commentaren zijn gesloten.