26-08-03

Bijlokestival

Terwijl de één nog volop van het zomer(festival)seizoen aan het genieten is, en bijvoorbeeld reikhalzend uitkijkt naar Pukkelpop, begint de ander zo langzamerhand te verlangen naar het begin van het nieuwe cultuurseizoen.

Of het Bijlokestival nu een afsluiter dan wel een opener is laat ik hier graag in het midden, maar feit is dat de Gentse Bijloke op 29 augustus deuren en tuinen GRATIS en wagenwijd opengooit voor de Flat Earth Society big band van Peter Vermeersch (dus NIET voor deze vereniging, die bij hoog en bij laag beweert dat: "the Earth is flat and has five sides, that all places in the Universe named Springfield are merely links in higher-dimensional space to one place, and that all assertions are true in some sense, false in some sense, meaningless in some sense, true and false in some sense, true and meaningless in some sense, false and meaningless in some sense, and true false and meaningless in some sense." Al mogen leden ook wel gewoon komen kijken...).

Verder nog mediterrane muziek gezongen door de Frans/Algerijnse Hayet Ayad, (begeleid op luit door Christian Zagaria), Napolitaanse tenor Luciano Catapano, en niet te vergeten de wereldfolk (of hoe je het ook wil omschrijven) van Olla Vogala met Wouter Vandenabeele en Italiaanse gastzangeres Lucia Galeazzi.

Afbeelding: [Flat Earth Society]

14:40 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

haal je agenda er eventjes bij... Het optreden van Flat Earth Society op Jazz Middelheim 2003 wordt trouwens uitgezonden op Canvas (Plankenkoorts 6 sept., 13.30 u.).

Gepost door: superkeun | 27-08-03

De commentaren zijn gesloten.