22-08-03

Een paar overbodig nuttige doorklikjes, om te vieren dat 'bl

Een paar overbodig nuttige doorklikjes, om te vieren dat 'bloggen' nu eindelijk officieel erkend is:

Ik heb vroeger op school nooit de kans gekregen om een kikker te dissecteren, nu kan het eindelijk. Trouwens, voor de fans: Vesalius staat helemaal on-line.

In Netties van 21 augustus kan je dan weer een link vinden naar een zo mogelijk NOG belangrijker standaardwerk: de goddelijke Bricofiches !!!

Gisteren moest ik een bedrag overmaken naar een Nederlandse bankrekening (een boete voor overdreven snelheid, if you must know) en nu blijk je voor Europese verrichtingen geen commissie meer te moeten betalen aan de bank op voorwaarde dat je het IBAN nummer en het BIC (Swift-) adres gebruikt dat verbonden is aan de rekening. Natuurlijk vermelden de lieverds van het Centraal Justitieel Incassobureau van Leeuwarden die ondingen niet op hun stortingsformulieren, en een telefoontje kost meer dan de commissie die je moet betalen. Maar dit is Nederland, dus dat moest zuiniger kunnen: ze hebben een centrale databank opgezet waar je de referentienummers kan opvragen.

Is het jullie ook al overkomen ? Je zoekt wat informatie op het net, denkt een interessante site gevonden te hebben, leest verder en wat blijkt: getver, weer zo'n snertsite van creationisten vol 'bewijzen' over hoe Noah hier echt wel rondgedobberd heeft met een ark vol beestjes tijdens de zondvloed. Onschuldig lammetje Polskaya heeft een erg leuke link gevonden die dit gemekker tot een kunst verheft.

Afbeelding: [Blogstickers]

10:32 Gepost door Beck | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Inspirerend Polski werkt aardig inspirerend vandaag!

Gepost door: Arcadim | 22-08-03

De commentaren zijn gesloten.